- سامانه پژوهشگران
- پژوهش
- ۲۰ آذر ۱۴۰۱
- ۲
سامانه پژوهشگران
سامانه پژوهشگران در راستای ثبت آثار پژوهشی طلاب محترم سراسر کشور راهاندازی شده است. این ثبت آثار اگرچه سابقاً در سامانه رزومه انجام میشد، اما این سامانه صرفاً آثار پژوهشی را در بر میگیرد. علاوه بر اینکه امکانات بیشتری نیز در آن گنجانده شده است. در این سامانه امکان ثبت آثار در یازده موضوع مانند مقاله، کتاب، پایاننامه و غیره امکانپذیر است. در صفحه اول سامانه راهنمای ثبت آثار جهت سهولت استفاده کاربران تعبیه شده است. از دیگر امکانات این سامانه میتوان به ذکر آمار دقیق از آثار و مؤلفان اشاره کرد.
راهنمای ورود
ورود به سامانه پژوهشگران بعد از ورود به سامانه پیشخوان امکانپذیر است. کاربران میتوانند از ستون سمت راست صفحه اول پیشخوان در ابتدا گزینه «پژوهش» و سپس گزینه «پژوهشگران» را انتخاب کرده و به این سامانه ورود پیدا کنند.
هدف
سامانه پژوهشگران در جهت جمعآوری آثار پژوهشی طلاب حوزههای علمیه ساخته شده است. این سامانه علاوه بر ثبت آثار، با دسته بندی دقیق، به مخزن با ارزشی از تحقیقات پژوهشگران حوزوی تبدیل شده است.
امکانات
این سامانه به دو بخش کاربری و مدیریت تقسیم میشود.
بخش کاربری:
- در بخش ثبت آثار، یازده فعالیت (مقاله، کتاب، طرح پژوهشی، گردهمایی علمی، پایاننامه، راهنما ـ مشاور و داور پایاننامه، نشریه، شورا ـ کمیسیون و کمیته، انجمن، تحقیق پایانی، پژوهش درسی) را میتوان در سامانه درج نمود. ثبت آثار در سامانه صرفاً با پر کردن فرم مربوطه و بارگذاری مدارک آثار امکان پذیر است. شایان ذکر است که هرکدام از فعالیتهای یازده گانه دارای فرمهای مخصوص خود میباشند.
- در بخش آمار سوابق پژوهشی که اطلاعات را به شکل آنلاین منتشر میکند، آثار تأیید شده و آثار در حال بررسی نمایش داده میشود.
- در بخش دیگر سامانه آمار دیگری در رابطه به تمامی آثار ارسال شده، آثار در حال بررسی، آثار تأیید شده، تعداد درخواست کنندگان و افراد تأیید شده قابل رؤیت میباشد.
بخش مدیریت:
در بخش مدیریت سامانه پژوهشگران، در ابتدا می توان انواع فعالیت ها را مشاهده و یکی از آنها را انتخاب کرد. گزینه های متعدد جستجو در این بخش، امکان یافتن افراد متقاضی را تسهیل میکند.
در ادامه کاربران مدیریتی سامانه می توانند بعد از انتخاب یکی از آثار، پرونده آن را باز کرده و با توجه به جزئیات آن، درخواست را تایید یا مردود کنند.