سامانه پایگاه اطلاع‌رسانی نیازها و اولویت‌های پژوهشی

  • سامانه پایگاه اطلاع‌رسانی نیازها و اولویت‌های پژوهشی
  • معاونت پژوهش
  • ۲۰ آذر ۱۴۰۱
  • ۲

سامانه پایگاه اطلاع‌رسانی نیازها و اولویت‌های پژوهشی

این سامانه را می‌توان منبعی ارزشمند از موضوعات پژوهشی در حوزه‌های متفاوت نامید. معاونت پژوهش حوزه‌های علمیه هر ساله تعداد زیادی از عناوین پژوهشی مورد نظر خود را بعد از بررسی و ارزیابی دقیق منتشر کرده و در اختیار پژوهشگران قرار می‌دهد. این موضوعات هم اکنون در سامانه‌ای به نام پایگاه اطلاع‌رسانی نیازها و اولویت‌های پژوهشی مدیریت می‌شوند.

این سامانه علاوه بر گرداوری موضوعات پژوهشی، امکانات مهم دیگری نیز در خود گنجانده است. امکان ثبت موضوع از سمت کاربران، جستجوی پیشرفته در موضوعات، امکان ثبت نظر و امتیازدهی از ویژگی‌های مهم این سامانه می‌باشد.

راهنمای ورود

کاربران سامانه پیشخوان می‌توانند بعد از ورود به این سامانه، در صفحه اول پیشخوان گزینه «پایگاه اطلاع‌رسانی نیازها و اولویت‌های پژوهشی» را انتخاب کرده و از آن استفاده کنند. سایر افراد نیز می‌توانند با مراجعه به آدرسneeds.ismc.ir از خدمات این سامانه بهره ببند.

هدف

موضوعاتی را  که این مجموعه تائید و اولویت‌بندی می‌کند، هر ساله در قالب یک کتاب منتشر شده و در اختیار عموم پژوهشگران و محصلین قرار می‌گرفت؛ اما هم‌اکنون به کمک این سامانه، امکان نشر روزانه این موضوعات محقق گشته است. علاوه بر این، ثبت موضوعات پژوهشی از طرف کاربران با وجود این سامانه مقدور می‌باشد. از طرف دیگر تبادل نظرات و ویرایش موضوعات تنها در صورتی ممکن است که این موضوعات در قالب یک سامانه منسجم گنجانده شده باشند.

بخش‌های سامانه

صفحه اول سامانه به سه بخش تقسیم می‌شود:

  • جستجوی بین موضوعات: در این بخش کاربران می‌توانند با وارد کردن واژه‌های مورد نظر، موضوعات مرتبط را پیدا کنند. در این قسمت سامانه، امکان جستجوی پیشرفته برای یافتن دقیق‌تر موضوعات فراهم آمده است.
  • جدیدترین‌ها: در این قسمت جدیدترین موضوعاتی که مورد تائید قرار می‌گیرند، به چشم می‌خورد. علاوه بر این عناوین پژوهشی، جایگاه و نمایه‌هایی که برای این موضوعات اختصاص دارد نیز ثبت شده است.
  • ارتباط با کارشناسان: در پایین صفحه اول سامانه نیز آدرس و شماره تماس مجموعه مکتوب می‌باشد.

یکی از مهم‌ترین امکانات سامانه پایگاه اطلاع‌رسانی نیازها و اولویت‌های پژوهشی ثبت موضوع جدید از طرف کاربران است. مخاطبین سامانه می‌توانند با انتخاب گزینه «پیشنهاد موضوع جدید» جهت ثبت یک موضوع اقدام کنند. در این بخش موضوعاتی که سابقاً ثبت شده‌اند به کاربر نشان داده می‌شود. ثبت یک موضوع جدید نیز از این بخش امکان‌پذیر است. ثبت عنوان، نمایه، جایگاه و قالب موضوع الزامی می‌باشد.

موضوعاتی که در سامانه ثبت می‌شوند امکاناتی از قبیل ثبت نظر، امتیازدهی از سمت کاربران و رونوشت دارند. در بخش رونوشت کاربران می‌توانند تغییراتی در موضوع اعمال کنند که در صورت تائید کارشناسان سامانه به عنوان یک موضوع جدید ثبت می‌شود.