- امتحان شفاهی
- معاونت آموزش
- ۲۰ آذر ۱۴۰۱
- ۲
سامانه امتحان شفاهی
امتحانات شفاهی یکی از مراحل تحصیلی طلاب حوزههای علمیه است.طلاب حوزههای علمیه در یکی از مراحل تحصیلی خود، امتحانات شفاهی را میگذرانند.طلاب محترم باید بعد از قبولی در امتحانات کتبی، امتحانات شفاهی را نیز پشت سر بگذارند.تا اتمام پایه ده، چهار مرحله امتحان شفاهی برگزار میشود و بعد از آن، مصاحبههای درس خارج انجام میگیرد.معاونت آموزش امتحانات شفاهی را در مدارس و استانهای کشور برگزار میکند.مدیران سطوح عالی، مدیریت این امتحانات را در سامانه امتحان شفاهی انجام میدهند.درگاه ثبتنام در امتحان شفاهی هر ماه شمسی در نیمه باز میشود و پس از پر شدن ظرفیت که حدود هزار نفر در ماه است، بسته میشود.اساتید مدیریت میشوند، نوبتهای آزمون تعریف میشود، جدول زمانبندی تنظیم میشود و گزارشات متنوع ارائه میگردد؛ اینها از امکانات مهم این سامانه است.
هدف
با توجه حجم بالای درخواستهای طلاب محترم برای برگزاری امتحانات شفاهی و تأثیرات نمره آن در کارنامه تحصیلی، مدیریت این امتحانات نیازمند یک سامانهای است که علاوه بر نوبتدهی منظم، با پرونده آموزشی طلاب نیز همگام باشد. به همین جهت این سامانه به عنوان بخش مهمی از سامانه نجاح تولید شده است.
راهنمای ورود:
طلاب محترم میتوانند بعد از ورود به سامانه پیشخوان از ستون سمت راست گزینه امتحان شفاهی را انتخاب کرده و درخواست خود را ثبت کنند. کارشناسان سامانه نیز از سربرگ «مدیریت» وارد سامانه نجاح شده و از نوار بالای صفحه گزینه «امتحان شفاهی» را انتخاب میکنند.
بخش های سامانه:
سامانه امتحان شفاهی در بخش مدیریت بخش های متفاوتی دارد:
قالب های زمان بندی: در این بخش می توان یک دوره امتحان شفاهی که مطابق با یک ماه شمسی است تعریف کرد.
نوبت های آزمونی: تنظیمات دوره هایی که در سامانه تعریف می گردد مانند تاریخ شروع و خاتمه و تعداد نفرات در هر روز در این بخش مدیریت می شود.
مدیریت طلاب: در این قسمت می توان مشخص کرد در هر ساعت، امکان ثبت نام برای چند نفر باشد. همچنین گزارشی از طلابی که ثبت نام کرده اند در این قسمت به چشم می خورد.
ثبت نام آزمون: ثبت نام مدیریتی برای طلبه در این قسمت انجام می شود.
آزمون های ثبت نام شده: ثبت نام هایی که طلبه در این سامانه انجام داده در این قسمت نمایش داده می شود.
نمرات شفاهی: تمامی نمرات شفاهی طلاب در این قسمت ثبت شده است.